Állati

Internetes szenzáció lett a kis 'unikorniskutya' - videó

Mindenki imádja a kiskutyát, akinek farok nőtt a homlokára.

2019.11.14 12:21ma.hu

Nagyon érdekes kinézetű kiskutyát mentettek meg nemrég Missouriban: a 10 hetes Narwhalnak egy farok nőtt a homlokára. A Mac's Mission nevű állatvédő szervezet egyenesen unikorniskutyának nevezi az apróságot, akit egyébként fagyási sérülésekkel kellett ellátni, miután rátaláltak. A kutyus szerencsére gyorsan felépült és már teljesen egészséges.

A röntgenfelvételek alapján az orvosok megállapították, hogy a kutyus homlokán lévő farok nem kapcsolódik semmihez, nincs haszna, ám nem okoz fájdalmat az állatnak, így nincs rá ok, hogy eltávolítsák. Narwhalt egyáltalán nem zavarja a szarva, pontosan ugyanúgy viselkedik, mint bármelyik másik kölyökkutya.

Narwhalnak értehetően nagyon sok rajongója lett, megmentői nem tartanak attól, hogy nem talál majd gazdára. Örökbefogadni azonban még nem lehet, az orvosok szeretnék még megfigyelni, hogy megbizonyosodjanak róla, a szarv nem okoz gondot, és nem is növekszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.