Baleset

Életben van a kisfiú, mert éppen abban az étteremben lett rosszul, amelyik ebédet ad a motoros mentőknek - videó

A gyerek édesanyja pedig meg akarja hálálni a segítségét, méghozzá így.

2019.09.16 22:39ma.hu

Nem kapott levegőt, rosszul lett egy gyerek Balatonakarattyán. A testvére szólt a szülőknek, hogy baj van. A kisfiú életét egy mentős mentette meg, aki épp abba az étterembe ment ebédelni. A gyerek édesanyja pedig meg akarja hálálni a segítségét.

A 2005 óta működő, jelenleg az Országos mentőszolgálathoz tartozó, a motoros mentőket fenntartó alapítványnál 37-en dolgoznak, de anyagi nehézségek miatt csak 6 mentőmotorjuk van. Egy édesanya, - akinek gyermekén Vajda Márk motros mentő segített - viszonzásképp úgy döntött, hogy november közepéig 10 millió forintot gyűjtene össze egy új, életmentő motorra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.