Tragédia

Megszólalt L.L. Junior apósa a tragikus baleset után

Az egész család összeroppant Junior előző kapcsolatából született Dávidka halála miatt. Állítólag nem hibás a gázoló.

2019.09.01 13:08ma.hu

Egy ország gyászolja a szombat délután elhunyt hároméves Dávidkát. L.L. Junior gyermeke Zuglóban szaladt egy érkező személygépkocsi elé. Az eddigi információk szerint a kisfiú egy lámpával védett zebrán szaladt át, amikor egy érkező autó elütötte. Bár a mentők próbálták megmenteni az életét, a kisgyerek meghalt. Az énekes apósa, a Barátok köztből ismert Körtvélyessy Zsolt a hír hallatára azonnal a családhoz sietett - számolt be róla a Hiteles Hírek.

A kisfiú egyébként Junior előző kapcsolatából született, de Körtvélyessy saját unokájaként szerette őt.

"Mindannyian teljesen összeroppantunk, egész éjjel nem is tudtunk aludni. Ésszel felfoghatatlan, ami történt. A családdal közösen imádkoztunk, mert most csakis ez az, amit megtehetünk. Viszonylag sokat találkozom Laci fiaival, nagyon megszerettem őket - nyilatkozta a Barátok közt egykori színésze. - Még mi sem tudunk pontosan semmit, de valószínűsíthető, hogy az autó vezetője nem hibázott. Dávidka szaladt ki a jármű elé egy olyan szögből, ahonnan a sofőr nem láthatta."

A zenésznek rengeteg ismerőse, barátja fejezte már ki részvétét

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.