Szülés

Újszülött gyermeke életét mentette meg egy győri apuka

Az apuka elképesztő lélekjelenléttel és nyugalommal szabadította ki gyermekét a rátekeredett köldökzsinórból.

2019.08.26 20:23ma.hu

Harmadik gyermekét várta az a mindenórás édesanya, akihez szülési fájdalmai miatt kérték a mentők segítségét hétfő reggel. A helyszínre azonnal több mentőegység is indult, ám a baba nem várt, a szülés beindult. A rutinos mentésirányító bajtárs telefonon instruálta a bejelentő apukát, aki világra is segítette gyermekét, ám ekkor jött a neheze! A magzat nyakára ugyanis szorosan rátekeredett a köldökzsinór, ami csaknem a baba életébe került. A vonal végén levő szakember lépésenként magyarázta mi ilyenkor a teendő, apuka pedig elképesztő lélekjelenléttel és nyugalommal szabadította ki gyermekét a szorult helyzetből. A kiérkező mentők végül az egészséges újszülöttet és anyukáját is stabil állapotban szállíthatták kórházba. Gratulálunk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.