Állati

Megható videó arról, hogy a kutyák tényleg családtagok

Több tízezer kutyát, macskát hagynak magukra az emberek, amikor nyaralni mennek, miközben...

2019.08.22 11:22ma.hu

A családok rengeteg kutyát és macskát hagynak otthon, amikor elmennek nyaralni, és a legtöbbjükkel senki sem foglalkozik. Egy francia állatvédő szervezet megható kisfilmen keresztül mutatja be, hogy a kutyák milyen szinten családtagnak számítanak, így nagyon nem mindegy, hogyan bánunk velük.

A film készítője, Xavier Giannolli egy kislány és egy kutya kapcsolatán keresztül mutatja be, hogy kutya és gazdája között milyen bensőséges kapcsolat tud kialakulni és, hogy a kutyák igazi családtagként viselkednek.

Megható látni, ahogy együtt nőnek fel és mindent közösen csinálnak. Minden fontos pillanatban ott vannak egymás mellett. Viszont sajnos a kutyák nem élnek örökké, és eljön az idő, amikor búcsút kell vennünk tőlük. A videóban ezt a szakaszt is nyomon követhetjük.

A videó végén egy üzenetet olvashatunk: „Amikor a kutya elhagyja a gazdáját, nem nyaralni megy”.

Forrás: allatbaratok.net

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.