Gyász

Állatkertben volt a család, a hazainduláskor összeesett az apa, pillanatok alatt meghalt

A Pesten Hallottam Facebook-csoportban mondott köszönetet az özvegy.

2019.08.06 16:30ma.hu

Vidékről utazott fel a család, hogy a nyári szünetben megnézzék az állatkertet, ám tragédia lett a kirándulás vége. A családapa épp az autóba ült, amikor szólt feleségének, hogy rosszul van.

"Üvöltöttem, hogy segítsen valaki. Egy kardiológus doktornő éppen ott sétált a családjával, a kiabálásomra ő is szaladt segíteni, mint sok ember mindenfelől" - írta a Pesten Hallottam Facebook-csoportban egy gyászoló nő.

"Nem tudtam mi lehet, előjel semmi nem volt. Másodpercek teltek, még azt mondta a második kérdésemre, hogy hívjak-e mentőt, hogy igen. Azt gondoltam, egy hirtelen megszédülése van. Pillanatok alatt már csak azt láttam, hogy elveszti az eszméletét" - írta a borzalmas tragédiáról az anya.

Végül sem a doktornő, sem a mentősök nem tudták megmenteni az életét.

"Megköszönni szeretném a doktornőnek, nem tudom ki volt! Azoknak, a számunkra ismeretlen embereknek, akik rohantak segíteni, mikor üvöltöttem. A két kerékpáros rendőrnek, akik rögtön ott voltak. Megálltak ismeretlenek a gyerekeket nem magukra hagyva, vigyáztak ott rájuk, idejüket nem sajnálva ott voltak velük. A mentősöknek, akik mindent megettek, a lehetetlent, pedig tudták, de még is próbálkoztak. A férjem főnöke is jött pár perc alatt, aki nagy támaszt nyújtva nekünk végig ott volt és hazahozott bennünket, így nem voltunk magunkra hagyva a nagyvárosban!" - fejezte ki háláját az asszony.

"Ennyit szerettem volna, mert nem hiszem, hogy bárkiknek is mondtam akkor bármit is" - zárta sorait.

Részvétünk a családnak!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.