A táncos testenergia-javító kezelésen vett részt

Flatley ismét táncra perdült egy energiakúrának köszönhetően

Michael Flatley világhírű ír-amerikai táncos évekig tartó betegeskedés után ismét táncra perdült - állítólag egy ír "testenergia-javító" kezelésnek hála.

2009.01.01 09:22MTI

Az Amerikában született, ír ősöktől származó 50 esztendős művész csodás gyógyulásáról szóló beszámolóját szerdán röpítette világgá az ír sajtó.

Flatley, aki a Riverdance csoport élén vívott ki nemzetközi figyelmet az ír táncnak, később Lord of the Dance (A tánc ura) című műsorával hódította meg a közönséget. Két évvel ezelőtt vírusfertőzéssel került kórházba Londonban, s gyengélkedése miatt le kellett mondania Celtic Tiger (Kelta tigris) című európai turnéját, amelynek táncaival az ír történelmet állította színpadra. "A hagyományos gyógymódokkal nem sikerült kikúrálni a rejtélyes vírusfertőzésből. Aztán véletlenül találkoztam Michael O'Doherty ír fiatalemberrel, aki a test energiáival dolgozik" - idézte Flatley-t az Independent című ír napilap.

"Aztán vagy tízszer járt nálam, és most tényleg jól érzem magam. Igazán remekül. Tudok gyorsan táncolni, és megint szinte száz százalékig fitt vagyok" - mesélte el gyógyulása történetét. Az O'Doherty és Tom Griffin által kifejlesztett "Plexus System" elnevezésű gyógymód klinikájuk honlapja szerint "a testen belüli és azt körülvevő életerő energiákat állítja egyensúlyba".

"Einstein rájött, hogy minden energia, és az energián felül létezik a legfelsőbb értelem. A Plexus Systemmel belefogtunk, hogy megértsük ennek az intelligens életerőnek a hatását" - magyarázták a portálon. Az energiakezelésnek köszönhetően Flatley immár képes ismét résztvenni az amerikai táncos tévéshow-kban, és ismét visszatért szigorú napi edzésadagjához - örvendezett az ír napilap.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.