Állati

Kirándulás közben halt meg a gazdája - a kutya addig ugatott, míg rájuk nem találtak

A hűséges eb nem hagyta magára gazdáját.

2019.05.01 02:30ma.hu

Az ugató kutya hangját követve találtak egy halott férfia a Washington állambeli rendőrök. A férfit minden bizonnyal a kirándulás során érte végzetes baleset, valószínűleg lezuhanhatott és olyan sérüléseket szenvedett, amibe végül belehalt.

A 64 éves férfi, kutyája és kocsija eltűnését a feleség jelentette a rendőrségen. A 911-et hívta, hogy kiránduláson lévő férje nem érkezett haza. A kutatócsoport Evans Creek környékén kezdte meg a keresést, mivel a férfi általában arra a környékre járt ki.

Noha reggel kezdtek a keresésnek, már délután volt, mikor végre a leparkolt járművét megtalálták. Tovább folytatták a műveletet, egy órára rá azonban kutyaugatásra lettek figyelmesek.

A hang irányába menve 30 perccel később megtalálták a hűséges négylábút és gazdáját, akinek életét azonban már nem tudták megmenteni.

A hatóságok szerint szomorú véget ért a keresés, ami nem sikerülhetett volna a hűséges Daisy kutya nélkül.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.