Divat

Levideózták, ahogy az anyja megrúgja az egyik közkedvelt gyerekmodellt

Több felvétel is van arról, milyen kegyetlenül bánik a kislánnyal a saját anyja.

2019.04.13 18:19ma.hu

A nagy online shopok azonnal fel is mondtak minden szerződést, miután látták a felvételeket, hogyan bánik az anyja mindössze három éves kislányával. Niu Niu kora ellenére az egyik legfelkapottabb modell Kínában. Édesanyját most családon belüli erőszakkal és gyermekveszélyeztetéssel vádolják.

Az egyik felvételen az hallható, azzal fenyegeti a gyereket, hogy agyon rúgja, ha nem veszi fel azonnal a virágot és ne idegesítse felvétel közben.

A felvételt Kínában rögzítették (Hangzou) 2019. április 6-án, miután egész nap modellkedett a kicsi.

Niu Niu fél éve modellkedik és a beszámolók szerint édesanyját igen megviselték az ezzel járó kihívások. Noha minden online áruház felmondta a szerződést a kislánnyal, 110 üzlet petíciót írt alá a gyermekmodell jólétének támogatására, ugyanis nincs konkrét törvény és szabály az ilyen esetekre.

A gyermek édesanyja válaszolt a vádakra, azt állította, nem akart a lányának fájdalmat okozni, és azért rúgta meg inkább, mert túl közel sétált az úthoz. Biztos abban, hogy a felvételt olyan szülők készítették, akik lánya nem ennyire sikeres a divatszakmában és féltékenyek.

Azt mondta: "Egyik szülő se merje azt mondani, hogy sosem bántotta a gyerekét! Niu Niu meg sem sérült, nem is sírt."

A nő bántva érzi magát, hogy ezek után senki sem fog majd velük dolgozni.

Ám közben napvilágot további felvételek is, amin szintén bántja a gyereket. Ám szakmabeliek azt mondják, ez teljesen "normális" ebben az iparágban. A kisgyereket túlhajtják, ugyanis csak bizonyos magasság alatt dolgozhatnak, így muszáj belőlük rövid időn belül a legtöbbet kihozni.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.