Pech

Kilenc gyereket nevelt az apa, amikor kiderült, hogy soha nem is lehetett neki

A marokkói férfit egy rutinvizsgálat sokkolta. A feleség akár börtönt is kaphat.

2019.03.17 06:30ma.hu

A poklok poklát járhatja most meg az a marokkói családapa - egyébként professzor -, akinek urológusa egy rutinvizsgálaton közölte: az egyik herezacskóján lévő, egyébként ártalmatlan ciszta miatt valószínűleg egész életében meddő volt. Csakhogy a férfi 35 éve házas, és kilenc gyerek - eddig - boldog apja. Döbbenetében azonnal alapos, minden részletre kiterjedő vizsgálatot kért, és a gyanú sajnos beigazolódott: ő bizony soha nem tudott gyereket nemzeni - számolt be róla a szeretlekmagyarorszag.hu.

Az odditicentral.com a marokkói Al-Massae napilapra hivatkozva arról számol be, hogy a férfi azonnal benyújtotta a válókeresetet felesége ellen, a legfelső bíróság pedig most igazságügyi orvosi szakértők bevonásával vizsgálja az esetet. A házasságtörést Marokkóban nagyon szigorúan büntetik, a hűtlen asszonyt akár börtönbe is csukhatják.

Hogy mi lesz a kilenc gyerekkel, kérdés: az apa ugyanis dühében azt kérte a bíróságtól, hogy hadd szakítson meg minden kapcsolatot a családjával, és szülői jogaival sem kíván tovább élni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.