Árverés

Több mint 300 ezer dollárt fizet egy thaiföldi milliomos, csak valaki vegye el a szűz lányát

A lányt meglepte a hír, de nem haragszik apjára.

2019.03.10 14:42ma.hu

Eredetileg a brit Mirror számolt be arról, hogy egy Thaiföld déli részén élő dúsgazdag üzletembert, Arnon Rodthong több mint 300 ezer dollárt fizetne annak, aki feleségül veszi szűz lányát. A lány, akit Karnistának hívnak, 26 éves, egyetemet végzett, kínaiul és angolul tökéletesen beszél. Karnistát meglepte a hír, de annyira nem bánja.

Az apa azért vetemedett erre a tettre, mert már nagyon zavarja, hogy a lánya 26 éves és még nincs férjnél. Mindössze pár kritériumot támasztott leendő vejével szemben: nem kell hogy diplomás legyen, tudjon írni, olvasni. Legyen szorgalmas, spóroljon és szeresse a durián gyümölcsöt. A lényeg, hogy képes legyen tovább vinni az örökséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.