Állati

Új otthonra lelt a legkövérebb brit macska

Szegény Mitzit eddig négyszer vitték vissza a menhelyre.

2019.02.25 16:44ma.hu

Mitzi először 2017-ben került a plymouth-i Woodside Állatmenhelyre. A cica akkoriban elképesztően duci volt, meg is kapta a legkövérebb brit macska nem hivatalos címét.

Szegényt azóta négyszer hozták el, majd vitték vissza a menhelyre. A cica jelentősen lefogyott. Volt olyan gazdája, aki elhunyt, egy másik súlyos beteg lett, így nem tudott többé állatot tartani.

Most a korábban elhunyt gazdája családja vette magához Mitzit. Ők korábban is szerették volna megtartani, ám erre nem volt lehetőségük a bérelt lakásukban. Áprilistól viszont új helyen fognak élni, így már semmi nem állhat a cicatartás útjába.

Reméljük, ezúttal tényleg Happy End lesz a vége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.