Nem a méret a lényeg

A kutatók szerint a nagy fenekű nők egészségesebbek és okosabbak!

Az oxfordi egyetemen készült tanulmány szerint a nagyobb fenékkel megáldott nők kevésbé fogékonyak a betegségekre és okosabbak is, mint a kis- vagy közepes fenekű nő társaik.

2019.01.05 09:40ma.hu

Az oxfordi egyetemen nemrégiben készült tanulmány szerint a nagyobb hátsóval rendelkező nőknek kevesebb esélyük van krónikus betegségek kifejlődésére és okosabbak, mint a kis vagy közepes méretű fenékkel rendelkezők - írta a ferfibarlang.hu a bidista.com híre alapján.

A tanulmány kimutatta azt is, hogy a nagyobb fenék alacsonyabb koleszterinszintet eredményez a hormonok miatt, amelyek hozzájárulnak a cukrok gyorsabb lebontásához.

Továbbá arra a következtetésre jutottak, hogy ezeknek a nőknek a cukorbetegségre és a szívbetegségekre is kisebb az esélyük, mint a másik csoportnak. Ez az előny pedig az ő szervezetükben nagy mennyiségben megtalálható Omega-3 zsírsavaknak köszönhető. A jobb agyműködés is ezen zsírsavaknak tudható be.

A Kardashian-családot elnézve ők bizonyára nagyon egészségesek lehetnek.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.