Állati

Nem talált haza a kutya szilveszterkor a nagy durrogtatás közepette, ezért beült egy győri rendőrautóba

Nincs kizárva, hogy Vértesszőlősről vonattal érkezett meg Győrbe.

2019.01.02 14:21ma.hu
Fotó: Police.hu

Elképesztő sztorival kezdték az évet a police.hu-n. A győri rendőrök szúrtak ki egy kétségbeesetten szaladgáló kutyát a Széchenyi tér közelében szilveszterkor, azonban mielőtt nekiláttak volna a befogásnak, a kutya fogta magát, és egyszerűen beült egy nyitott járőrautó hátsó ülésére.

Így már le tudták olvasni az azonosítószámát, és egy helyi állatorvos bevonásával felkutatták a gazdáját. Az állat elég nagyot csatangolt, mert kiderült, hogy még december 31-én lépett meg Vértesszőlősről, aznap délután a helyi vonatállomáson láttak, szóval nincs kizárva, hogy vonattal érkezett meg Győrbe.

Azóta már otthon van, a rendőrök elsején átadták a gazdájának a nagy utazó kutyát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.