Állati

Egy nappal azután ellette meg borját egy tehén, hogy megszökött a mészárszékre tartó teherautóról

Végül nem a mészárszékre vitték vissza, hanem befogadta egy helyi állatmentő szervezet.

2019.01.02 11:55ma.hu

December 27-én aprócska hír volt csak, hogy New Jersey-ben egy tehén megszökött a mészárszékre tartó teherautóról - írta a 444.hu. A forgalmat leállították, a tehenet befogták. Ám végül nem a mészárszékre vitték tovább, hanem befogadta egy helyi állatmentő szervezet, a Skylands állatmentő szervezet.

Mint kiderült, a tehénben, aki a Brianne nevet viseli, nem véletlenül dolgozott ennyire erősen az életösztön, másnap ugyanis világra hozott egy borjat. A hírről beszámoló CNN azt írja, az állatmentők sem voltak tisztában azzal, hogy Brianne vemhes volt szökésekor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.