Erőszak

Rémisztő eset történt egy állatorvosnál - videó

Egy reszkető nő odacsúsztatott egy papírt a recepción az állatorvosi rendelőben, a két nő ledöbbent és azonnal rendőrt hívott.

2018.10.01 13:00ma.hu

Egyik alkalmazott sem gondolta volna, hogy ilyen döbbenetes napja lesz, mikor bement dolgozni az állatorvosi rendelő recepciójára. A nap folyamán ugyanis érkezett egy pár egy kutyával, akiket egy külön helyiségben kértek meg a várakozásra. A fiatal nő közben egy kézzel írt cetlit csúsztatott a pultosoknak, majd elvonultak. Mikor a két nő elolvasta a papírt, azonnal tudták, tenniük kell valamit.

A papíron ugyanis a fiatal nő segítséget kért. Barátja terrorban tartja, fegyvere is van, amit magánál hord, nem tud elmenekülni tőle. Arra kérte a recepciósokat, ne szóljanak a férfinak. A két nő végül hívta a rendőrséget, nemsokára meg is jelentek, majd letartóztatták a férfit. Párját orvos látta el, hiszen tele volt erőszakos cselekmények okozta sérülésekkel. Csak így tudott megmenekülni, hogy kitalálta, állatorvoshoz kell vinni a kutyát, utána pedig csak reménykedni tudott, tényleg segít-e rajta valaki.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.