Állati

Húzzatok a p!csába - mondta a papagáj a tűzoltóknak, amikor meg akarták menteni

Alaposan megszívatta a lánglovagokat egy szemtelen házikedvenc.

2018.08.14 19:42ma.hu
hirdetés

Igencsak felvágták a nyelvét annak a papagájnak, aki már három napja raboskodott egy tetőn. Ugyanis, amikor a tűzoltók megpróbálták megmenteni, elküldte őket melegebb éghajlatra.

Fotók: Paul Wood

A londoni lánglovagokat hívta segítségül egy madártulajdonos, miután képtelen volt lecsalogatni kiskedvencét egy háztetőről. Ám köszönet helyett igen csak illetlenül viselkedett az állat.

A papagáj 3 nappal korábban szökött meg, felült egy háztetőre, és ott szobrozott, mire már a gazdája is nagyon aggódott érte. Megbeszélte a tűzoltókkal, hogy egy puha rongy, egy tál finom étel, és a "szeretlek" kedveskedő üdvözlettel közelítsenek a papagáj felé, aki erre szelídséggel válaszol majd.

Mivel Jessie nem csak angolul, hanem törökül és görögül is értett, ezért mindhárom nyelven próbálkozott a mentőcsapat. Ám mikor felértek a létrán, a madár csak annyit mondott, húzzatok a p!csába, hátat fordított nekik, elsétált egy ágig, átugrott a fára, majd lerepült a gazdájához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.