Ünnep

Ilyen varázslatos leánykérést még nem látott! - fotók

Harry Potter meséjéből érkezett az eljegyzési gyűrű a Szent István téri víztoronyba.

2018.08.11 18:01ma.hu
Borsonline

Elsőre azt hihette a lány, aki párjával együtt kérte neve titokban tartását, hogy egy hatalmas bogár támad rá az égből, amikor a szegedi Szent István téren lévő víztorony tetején állt szerelmével, akivel már négy éve alkotnak egy párt. Pillanatok alatt megnyugodott, mivel nem bogártámadásról volt szó - írta a Borsonline.

Egy felé közelítő drónról lógott le egy cikesz, aminek a belseje nem akármilyen eljegyzési gyűrűt rejtett. Az ékszer is a filmből jól ismert aranycikesz formájára készült el, aminek a friss menyasszony nagyon örült, mivel nagy Harry Potter-rajongó. Az ötlet a vőlegénytől származott, a megvalósításban pedig egyik videovágó barátja segített kollégáival, akik drónpilóták.

"Nagyon örültünk, mikor megkaptuk a felkérést. Nem volt egyszerű megvalósítani, mivel két drón ment egymás mögött. Az egyik szállította magát az eljegyzési gyűrűt, a mögötte lévő pedig felvette az egész jelenetet. Nagyon nagy kihívás volt összehangolni a mozgásukat, főleg úgy, hogy az egész egyetlen pillanat volt" – avatták be a kulisszatitkokba a Borsot a fiatal szakemberek. A leendő menyasszony az utolsó pillanatig nem sejtette, mire készül párja. Egyedül a lány szülei tudtak a leánykérésről. Ők a gyűrűhúzásig elbújtak.

Borsonline


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.