Drámai gyász

Napok óta csak cipeli elpusztult kicsinyét az orkamama

Képtelen elengedni fájdalmas gyászában újszülöttjét.

2018.07.27 20:19ma.hu
hirdetés

Drámai eseménynek lehetnek szemtanúi a kanadai Brit Columbia partjainál, miután egy kardszárnyú delfin napok óta élettelem csemetéje testét cipeli a vízben. Kedden, röviddel a születése után pusztult el az állat, ám a mama képtelen elengedni.

A nőstény gyilkos bálna a fejével tartja a víz felszínén az elhullott állatot, miközben a tetemet egy sziget irányába terelgeti. Azt mondják, a gyilkos bálnáknál és delfineknél általában szoros kapocs van az anya és az utódja között, és bár többször tapasztaltak már hasonló gyászoló magatartást, egy sem tartott ilyen sokáig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.