Színes

Schwarzenegger lassan Guinness-rekordot állít fel azzal, hogy nem akar elválni

A sztár felesége hét évvel ezelőtt adta be a válási papírokat, azóta sem történt semmi.

2018.07.08 15:26ma.hu

Arnold Schwarzenegger felesége, Maria Shriver még 2011 júliusában adta be a válási papírokat, miután megtudta, hogy férjének született egy fia - Joseph Baena - a házvezetőnőjüktől.

Azóta már hét év telt el, de hivatalosan még mindig házasok, így lassan a Guinness-rekordok könyvébe is bekerülhetnek - írja a 24.hu.

Állítólag a sztár nem akar pontot tenni a kapcsolat végére, de felesége is hezitál néha. Pedig a gyerekek miatt nem kell aggódniuk, a legkisebb fiuk, Christopher is 20 éves már.

Nagy valószínűséggel az anyagiakkal nem akarnak elszámolni, a pár ugyanis nem kötött házassági szerződét, így fele-fele arányban kellene osztozniuk a vagyonon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.