Rekorder

Ilyen hosszú körmei vannak a világcsúcstartónak - videó

A texasi nőnek vannak a világon a leghosszabb körmei - nem csoda, hiszen 24 éve növeszti őket.

2018.06.30 07:34ma.hu
hirdetés

A Guinness Világrekord szervezet tette közzé az alábbi felvételt, talán azért, hogy másokat is inspiráljon világrekordok felállításában. A Texasban élő nő szerint a növesztéshez türelem kell, neki is belekerült vagy 23-24 évébe. Emellett kitartás sem árt, hiszen elég macerás ilyen körmökkel élni. Emellett nem árt felkészülni az emberek túlzott reakcióira, lesz, aki azon csodálkozik, hogyan lehet ilyen körme valakinek, de lesz, aki undorodni fog tőle. De tény, hogy az embereket nem engedi magához túl közel a tömegben sem. Mi van, ah letörik? Semmi, vissza lehet ragasztani...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.