Emlék

Így emlékezett meg Terence Hill barátjáról, Bud Spencerről

Bud Spencer haláláról emlékezett meg ma barátja, Terence Hill első közös forgatásuk helyszínén.

2018.06.27 17:53ma.hu

Napra pontosan, ma két éve halt meg a spagetti-western nagy alakja, Bud Spencer. Egykori színésztársa és legjobb barátja, Terence Hill (78), ahogy tavaly, most is megható módon emlékezett meg legendás párjáról - írta a Blikk.

Egy olyan, számára emlékezetes forgatási helyszínről írta sorait, ahol fél évszázada közös pályájuk elkezdődött, két évvel ezelőtt pedig itt értesült barátja haláláról.

"2016. június 27-én épp a spanyolországi Almeria körüli sivatagban voltam" – írja a színész, hogy terepszemlét tartson készülő új filmjéhez. Itt érte a telefon, amelyben Bud Spencer fia, Giuseppe Pedersoli közölte vele, hogy elhunyt az édesapja.

A hír természetesen először nagyon sokkolta a színészt, de mint írja, néhány perc múlva rájött, hogy ez egy utolsó üzenet volt a barátjától, amiből megértette, hogy ott, azon a helyen kell megcsinálnia új filmjét.

„Ötven évvel ezelőtt még egyikünk sem tudta elképzelni, hogy ez egy új, csodálatos fejezet kezdete az életünkben. Olyan fejezeté, amely elsöprő szakmai sikerről és egyben egy őszinte barátságról is szól" - emlékezett vissza Hill a kezdetekre és az ikonikus helyszínre, ahol közel 50 évvel ezelőtt találkozott a két színész, amikor az első filmjüket készítették.

„Mostani új filmemet a legjobb barátomnak ajánlom”– zárja posztját Terence Hill.

A 'Me ne vado per un po' (magyarul: Egy időre elmegyek) című produkcióban Hill a főszerepet is elvállalta.

"A film egy férfiról szól, aki Harley Davidsonjával Olaszországból útra kel Spanyolországba, hogy magára találjon" – írta le korábban röviden a film sztoriját.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.