Plasztika

Nézze meg, milyen szép volt eredetileg a plasztikai műtét-függő nő - videó

Szerinte gáz, ha valaki "átlagos".

2018.06.24 07:53ma.hu

Tény, hogy egy táncosnőnek ügyelnie kell a külsejére, de ennyire azért mégsem kéne túlzásba vinni. Mary - aki egy hittérítő lánya - már legalább 150 ezer dollárt költött a szépészeti beavatkozásaira. Célja, hogy átváltoztassa magát, jelenleg 20 műtétnél tart, mert nem akar átlagos külsőt - noha szülei nem értenek vele egyet.

Három mell, 15 ajak, egy fenékemelő és egy fenéknagyobbító műtétje volt már, kifejezetten Angelina Joli ajkakat akart. 20 éves korában kezdte a nagy átváltoztatását. Mexikóban műtette meg a mellét, csoda hogy túlélte. "Már 14 éves koromban akartam, hobbim lett, visszanézve a régi fotókat, egy egyszerű lány voltam" - mondta magáról.

Bár légzési nehézségei vannak, még egy mellműtétet szeretne. Úgy gondolja, mindenki élje úgy az életét, ahogy akarja, csak legyen boldog, de sose hozzon hirtelen döntéseket.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.