Gyász

Így vigasztalja haldokló húgát a kisfiú - fotóval

Szívszorító fotót tett közzé az apa.

2018.06.12 16:47ma.hu
hirdetés

A szívszaggató képen azt látni, ahogyan egy kisfiú nyugtatja kishúgát a halálos ágyán. A felvételt az édesapjuk készítette. Másnap a kislány feladta a küzdelmet az agyrákkal. A Facebookon szinte futótűzként terjed a felvétel - jelentette a KDKA-TV.

Matt Sooter azt írta a fotó mellé még június 2-án: "Nagyon nem kellene egy kisfiúnak végleg elbúcsúznia legjobb cinkosától, játszópajtásától, barátjától, az ő kicsi húgától."

A férfi lánya, Addy 2016-ban kapta meg a végzetes diagnózis: agytörzsi daganatot (DIPG) találtak nála. Hiába vitték kezelésre Arkansas-től Mexikóig, június 3-án meghalt. Bátyja, Jackson nem tágított halálos ágya mellől.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.