Tragédia

Végzett magával Kate Spade világhírű divattervező

Holtan találták az elegáns táskáival ismertté vált Kate Spade divattervezőt. A nő felkötötte magát Park Avenue-i lakásának hálószobájában.

2018.06.06 09:28ma.hu

Az 55 éves divattervezőre a bejárónő talált rá, de az öngyilkosság idején Kate Spade férje is a lakásban volt. Tizenhárom éves lányuk iskolában volt. Úgy tudni, a nő üzenetet is hátrahagyott, ebben kiszivárgott hírek szerint az olvasható, hogy az öngyilkosság nem a lánya hibája - írta az AP-re hivatkozva az Inforádió.

A divatszakma és az USA hírességei is gyászolják Spade-et, részvétét fejezte ki Ivanka Trump és Kenneth Cole is.

A Kate Spade brand világszerte ismert, Amerikában 140, világszerte további 175 Kate Spade üzlet működik.

A divattervező praktikus, vékony női táskáival lett híres, de később cipőket és útitáskákat is gyártott, sőt könyveket is írt. 2006-ban eladta a brandet, egy évvel később a vállalatot is elhagyta. Később férjével saját márkát alapított.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.