Revans

Bárkiből lehet szexbaba - videó

Egyre nagyobb a kereslet a szexbabák iránt, ezért piacra dobták a hordható műbőrt.

2018.05.19 05:47ma.hu

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a szexbabák, sokak szerint ezek oldhatják meg a prostitúció, sőt a pedofília problémáját is. A babák (mert már nem csak nők vannak) bőre igazán olyan mint az igazi, speciális, hőre lágyuló, úgynevezett termoplasztikus elasztomer anyagból készülnek - ilyenből van például a konyhai szilikonlapát is. Könnyen tisztítható, és természetes színe van.

Ebből és ehhez hasonló anyagból készülnek az új bőrruhák is, amik a gyártó szerint teljesen új külsőt kölcsönöznek bárkinek - természetesen szexbabára jellemzőt. Érdemes ezentúl még jobban vigyázni, mert bárki és bármi lehet egy ilyen bőr alatt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.