Gyász

Megszólalt a gyászoló Várkonyi András

Az ország Vili bácsija megtört, de sokat segít neki a közönség szeretete.

2018.05.14 14:55ma.hu
hirdetés
Pixabay

Példátlan emberi tartásról tett tanúbizonyságot Várkonyi András. A népszerű színész/sorozatsztár a hétvégén a Szenior-mozgásprogram 10 000 órás vállalásán jelent meg, amely egy nagyszabású, ingyenes, közösségi belvárosi sétával vette kezdetét a Fővám téren - írja a Bors.

Az ország Vili bácsija látszólag szokott életvidámságával jelent meg a programom, miközben lelke mélyén minden szülő rém­álmát éli meg: alig egy héttel ezelőtt veszítette el szeretett lányát, a mindössze 39 éves Várkonyi Andreát.

A színésznő hosszan tartó betegség után hunyt el, melyről édesapja mostanáig nem nyilatkozott a médiának. "Mint tudják, vannak magánéleti problémáim. Próbálom őket kezelni, ha túltenni nem is tudom magam rajtuk. Igyekszem a munkámra koncentrálni, ez most nemcsak elfoglaltság, hanem lelki terápia is ezekben a nehéz időkben. Nagyon sokat segít nekem, ahogy a közönség szeretete és a sport is" - mondta Várkonyi.

A mindig életvidám színész kissé meggyötörten, de annál nagyobb szeretettel fotózkodott a rajongóival, akik szeretetükről és részvétükről biztosították az ország Vili bácsiját gyászában.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.