Harry herceg és Meghan Markle

Leleplezték a leendő hercegné viasszobrát

Tíz nappal Harry herceg és Meghan Markle esküvője előtt, szerdán bemutatták a menyasszony viaszmását a londoni Madame Tussauds panoptikumban, a brit főváros egyik leglátogatottabb idegenforgalmi nevezetességében.

2018.05.09 17:58MTI

A viaszszobor ugyanolyan smaragdzöld ruhában ábrázolja a 37 éves amerikai színésznőt, mint amilyet eljegyzése bejelentésének napján viselt. A menyasszony kezén látható annak a gyémánt jegygyűrűnek a másolata is, amelyet a herceg tervezett kedvesének.

Meghan Markle viaszbábujának elkészülte alkalmából frissült - szakállt kapott - Harry viaszmása is, amely eredetileg a herceg 30. születésnapjára készült.

A jegyespárral legkorábban egy nappal a május 19-i esküvő előtt szelfizhet a nagyközönség. A frigy napján ingyen léphetnek be a panoptikumba a Meghan és Harry nevű látogatók. A londoni panoptikum New York-i testvérintézménye is szerdán mutatja be saját Meghan-mását.

A hercegi frigy közeledtével bemutatták a windsori Legolandban a windsori kastély és az egybekelés napján ott tervezett esküvői menet 60 ezer Lego-kockából készült mását. A megörökített jelenetben a hercegi jegyespár lovak vontatta hintón közeledik a windsori kastély felé, miközben menetüket 500 néző figyeli, köztük a királyi család tagjai.

A kastély és az esküvői menet 11 makettépítő 752 órányi munkájával készült mása állandó attrakció lesz az igazi windsori kastélytól mindössze öt kilométerre fekvő élményparkban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.