Jogos?

Kitiltanák az ordítozó, hisztiző gyerekeket egy budapesti játszótérről

A kerítésre kiragasztott figyelmeztetés szerint ott csak játszani szabad, visítani, hisztizni nem.

2018.05.06 17:08ma.hu
hirdetés

A "Pihenni vágyó lakók" figyelmeztetést ragasztottak ki a XXII. kerületi Rózsakerti lakótelep egyik játszóterének kapujára. Úgy döntöttek, a játszótéren szórakozó gyerekek számára egész egyszerűen megtiltanak bizonyos dolgokat.

Bár a facsemeték tekergetése, a házak tövében való vécézés vagy a játszótér elemeinek megrongálása még érthető okokból került a tiltólistájukra, a kiabálás, ordítozás, visítozás vagy bömbölés ellenzése már kevésbé. Ha például egy kisgyerek ne adj' Isten leesik egy mászókáról, véletlenül sem kezdhet sírni, mert azonnal "ki lesz tiltva".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.