Kapcsolat

Hölgyeim, már nem csak a férfiaknak van szexbabájuk! - videó

Azt mondják, nem egy robot, Henry egy igazi társaság - verseket mond és egész éjjel bírja.

2018.05.01 19:58Sós Éva
hirdetés

Ó, hát Henry maga a mesebeli herceg! Rendkívül udvarias, vicces, és költői! Állandóan bókol, udvarol, remek társaság, és hát az éjszaka se mond csődöt a csődör! Ez benne a fix, minden mást igény szerint kérhetnek a nők, így a szeme színét, a haja típusát stb. Bár a férfiak számára már jó ideje rendelkezésre állnak a női szexrobotok, férfi verzióból eddig hiány volt. No, nem kell aggódni, nem a nőkre gondoltak, hanem a meleg férfiak piaci kereslete hívta életre Henry-t és társait. De ha már van, akkor a nőknek is jó lesz. Kérdés, kell-e ez egyáltalán nekik?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.