Nem semmi

Összeveszett az anyjával, ellopta a hitelkártyáját és nyaralni ment Balira a 12 éves gyerek

A trópusi paradicsomban lógatta a lábát, miközben otthon égen-földön keresték.

2018.04.25 11:27ma.hu
hirdetés

Csúnyán összeveszett anyjával egy 12 éves ausztrál kisfiú. A médiában Drew álnével emlegetett gyerek azt szerette volna kikönyörögni az őt egyedül nevelő asszonytól, hogy menjenek üdülni Balira.

A nő nem ment bele, a kisfiú viszont megmakacsolta magát. Ellopta édesanyja hitelkártyáját, online foglalt magának repteret és szállást, majd másnap reggel elindult, mintha csak iskolába menne. Előre kikereste a neten, hogy melyik légitársaságnál nem kérnek a kiskorú utasoktól szülői papírt, így gond nélkül felengedték a Perth-be, majd az onnan Bali szigetére tartó gépre is.

A szállás elfoglalása is simán ment, azt hazudta a recepciósnak, hogy a nővérével jött, ő is nemsokára megérkezik.

Otthon közben kiderült, hogy nem volt iskolában, és este sem ért haza, így édesanyja riasztotta a rendőrséget.

Négy napba telt, mire otthon rájöttek, mi történt, eközben a kisfiú a tópusi paradicsomban lógatta a lábát. Valószínűleg élete végéig szobafogságban lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.