Cuki

Szenzációs levelet írt a Fogtündérnek egy 10 éves magyar kislány

'Amennyiben a következő egy hétben nem jössz, beperellek.'

2018.04.24 11:37ma.hu

A 10 éves Róza még április közepén írta meg az alábbi parádés levelet, melyet szülei a Facebookon tettek közzé. Róza édesapja, Zoltán a 24.hu-nak elmondta, kislánya napok óta elégedetlenségének adott hangot, dúlt-fúlt a fogtündér miatt, végül megírta sorait és minden kommentár nélkül a konyhaasztalon hagyta a levelet.

Mint az apuka elmondta, a Fogtündér valószínűleg megrettent a pertől, így bőségesen kárpótolta a kislányt a késlekedés miatt.

Ime a levél:
"Kedves Fogtündér:
ÉN igazán nem szeretnék türelmetlennek tűnni, de azért az eléggé ZAVARÓ, hogy már egy hónapja várok rád! Csipkedd magad! Amennyiben a következő egy hétben nem jössz, Beperellek Megértésed köszönöm :) Hahó Írta: Róza."

Forrás: Facebook


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.