Tragédia

Így búcsúzik volt szerelme, Emily Goldberg Aviciitől

"Valaki ébresszen fel, ha végen van, mert nem akarom, hogy ez igaz legyen."

2018.04.22 17:21ma.hu

Régi, privát fotókkal és megható szavakkal búcsúzik egykori szerelmétől, Aviciitől Emily Goldberg. A  lány 2011. és 2013. között volt a híres DJ barátnője.

"Come on babe, don’t give up on us. Choose me, and I’ll show you love” - írta nekem Tim ezt a dalt. (Ez nagyjából annyit jelent, hogy ne tegyél le rólunk, válassz engem és megmutatom a szerelmet. ) Az alatt a két év alatt, amíg jártunk, ő volt a legnagyobb bizalmasom és barátom. Képtelen vagyok úgy nézni Bearre, a közös kutyánkra, hogy ne jusson eszembe az: többé nem láthatom Tim arcát.

Keltsetek fel, ha vége van, mert nem akarom, hogy mindez igaz legyen!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.