Sorozatfüggés

4 évtized után újra találkoztak a Dallas sztárjai - mennyit változtak!

Az amerikai CBS televízió ma 40 éve kezdte el vetíteni a Dallast.

2018.04.02 18:54ma.hu
hirdetés

A nemzetközi televíziózás legsikeresebb, legvetítettebb sorozata volt ez: 13 különböző hosszúságú évad, 357 epizód, egyenként 47 perc.  1978. április 2-án láthatták először az emberek a Dallas első részét. Már az első epizód után imádták olyannyira, hogy a sorozat egészen 1991. május 3-ig tartott.

Persze túlzást az állítani, hogy ezen nőttünk fel, vagy azt, hogy feledhetetlen volt, de mindannyiunk hétköznapjaiba beköltöztek. Most 40 évvel később, négy színész úgy döntött, hogy újra elmennek a Southfork Ranchre és csináltatnak magukról néhány fotót.

Állítólag Samanthát az eredeti sorozatban Sue Ellen-nek hívták, de a fordítók attól féltek, hogy a nézők a farontó bogárra gondolnak majd, és ezért inkább Samanthának nevezték el.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.