Sport

Cuki húsvéti fotót posztolt Katinka és Shane

Újra együtt fotózkodott a sikerpáros, ezúttal húsvéti "jelmezbe" bújtak, s úgy tűnik, ismét remekül érzik magukat egymás társaságában.

2018.03.31 18:10ma.hu

Hónapok után csütörtökön posztolt először közös képet a közösségi oldalaira Hosszú Katinka és Shane Tusup. A háromszoros olimpiai bajnok és edző-férje házassága a múlt év végén romlott meg, a bulvárlapok arról írtak, hogy a sportoló februárban a válókeresetet is beadta, igaz, később felfüggesztette a folyamatot. Sajtóértesülések szerint a pár terápiára is járt. Aztán megérkezett a csütörtöki kép, amelyhez azt írta Hosszú, amit hároméves házassági évfordulójukon posztolt fotója alá is: Te és én a világ ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.