Színes

Ki kíváncsi egy öregedő nőcsábászra, egy végbéltükrözésre?

A Jóbarátok egykori Joey-ja elmondta, miért nem lenne benne a sorozat feltámasztásában.

2018.03.28 10:28ma.hu

Bár semmi konkrét tervről nem tudni, mégis időről-időre felröppennek a Jóbarátok című vígjátéksorozat feltámasztásáról szóló hírek.

Az egykor Joey-t alakító Matt LeBlanc a Daily Mailnek mesélt róla, miért ellenezné minden porcikájával a sorozat feltámasztását.

"A nézők biztosan tudni szeretnék, mi történt a szereplőkkel, de mi pont egy bizonyos életszakaszt mutattuk be, a mindennapokat a főiskola után, mielőtt az ember megállapodna és családot alapítana. Ma már biztosan nem lenne ugyanaz” - mondta a színész, aki sosem ismételné meg egykori szerepét.

Konkrét példán keresztül is érzékeltette, szerinte miért nem működne az új verzió: "Nem hiszem, hogy bárki látni akarná, amint Joey végbéltükrözésre megy. Az rendben van, hogy a Central Parkban kávézgat, vagy meghallgatásokra jár, de az már nem olyan vicces, ha orvosi kezelésre van szüksége. Akkoriban sokkal fiatalabbak voltunk, és szerintem a karaktereinknek azoknak is kéne maradniuk.”

Hogy iagaza van-e, döntsék el Önök.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.