Állati

Pizzát rendeltek az állatorvosi rendelőbe - ám más csomagot is kaptak - videó

Mikor kimentek a futárhoz, ő már látta, amit a személyzet nem: egy furán mocorgó és hangos műanyag dobozt...

2018.03.23 17:59ma.hu

2018. március 21-én pizzát rendelt a szentmártonkátai Szuri-Káta Állatorvosi Rendelő. Este 9 óra körül meg is érkezett a küldemény. A pizzafutár hamar közölte, hogy ma este nemcsak ő vitt oda csomagot, a rendelőhöz ajándék is érkezett. Az ügyeletes szakember a mocorgó, hangos dobozt bevitte a rendelőbe, leszedte a ragasztószalagot, és 28 apró pici lábat látott meg, ahogy megpróbálnak utat törni maguknak a szabadság felé.

Mihamarabb szeretnének a kiskutyáknak otthont találni, elvégzik az első féreghajtást, kölyökkori védőoltást, mind a 7 kiskutya számára, csak az a kérésük, segítsünk nekik gazdát találni.

"Kérünk szépen Mindenkit, hogy ossza meg ezt a videót hogy gazdára találjon a 7 kiskutya( 2 hölgy, 5 fiatalember). Körülbelül 7 hetesek lehetnek, kistestűek lesznek. Az ismeretlen "felelős tenyésztőt" pedig ezúton megkérném arra, hogy legközelebb kulturáltabb módját válassza a kölykök elajándékozásának. Mert egyszer volt Szentmártonkátán kutyavásár! A magunk részéről annyit tudunk még tenni a jó ügy érdekében, hogy a leendő gazdiknak ingyenesen felajánljuk az első féreghajtást, kölyökkori védőoltást, mind a 7 kiskutya számára, amennyiben még ezen a héten elviszik őket. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Viski családnak, hogy késő este is hajlandóak voltak jókedvűen, fedett helyet és ételt biztosítani a csellengőknek!" - írták a Facebookon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.