Állati

Így élt a nyuszi, akit ottfelejtettek egy wellness szállóban

Írországban egy 5 csillagos szállodában a személyzet talált egy plüss nyulat. A hotel ezt követően naponta posztolt képeket a nyusziról, hogy hogyan élte mindennapjait addig, amíg a gazdája nem jelentkezett érte.

2018.03.21 20:25ma.hu

Az ír Adare Manor Hotel személyzete talált egy elvesztett plüssnyuszit és úgy döntöttek, hogy csinálnak belőle egy jó mókát. Kitették a fotót róla a Facebookra, azzal a szöveggel, hogy elvesztettem a gazdimat az Adare Manorban reggeli után. A poszt szélsebesen terjedt a közösségi oldalon, ezért úgy döntöttek, hogy rajta keresztül bemutatják az 5-csillagos szolgáltatásaikat.

Persze ez is csak marketing, de tulajdonképpen nagyon aranyos történet a képeket elnézegetve. Végül a futótűzként terjedő megosztásoknak köszönhetően a nyuszi nem sokáig élvezhette a szálloda vendégszeretetét, mert hazakerült boldog tulajdonosához, Kate Hoganhez.






Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.