Erőszak

Megharapták Ferenc pápát

Mindenki sokkot kapott, a Pápa is nagyot nézett...

2018.03.16 16:59ma.hu

Mikor a pápa éppen megsimogatta a kisgyerek arcát, a baba nem habozott, azt csinálta, amit bármelyik korabeli csecsemő művel, ha fogzik: egyből ráharapott a szent ujjra.

A héthónapos Karl Klapper szó szerint mély benyomást tett a pápára a Vatikánban tartott ceremónián.

Persze a szülei egyből sokkot kaptak, a 36 éves apja, Jan Henning, és a 35 éves édesanyja, Kerstin, a németországi Lüdenscheidből érkeztek, hogy áldást kapjanak.

Ám végül nem lett gond az incidensből, a pápa egy pillanatra meghökkent, majd tréfát csinált az ügyből. Érdeklődött a kisfiú kora és neve iránt - így a szülök megkönnyebbülten igen nagy emlékkel tértek haza a Vatikánból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.