Sorozatfüggés

Ez aztán a fordulat! Magdi anyus visszatér a Barátok köztbe

A sorozat készítői visszahozzák a sorozat ikonikus szereplőjét, aki még az idén látható lesz a képernyőn.

2018.03.14 15:55ma.hu

Fodor Zsóka (75) ismét feltűnik a Barátok köztben, a Blikk információi szerint a sorozat készítői visszahozzák a sorozat ikonikus szereplőjét, aki még az idén látható lesz a képernyőn. A színésznő által formált karakter, Magdi anyus 2009-ben meghalt, miután takarítás közben legurult a lépcsőn – sokak számára ma is ez a Barátok közt egyik legszomorúbb jelenete.

Ám ez nem jelenti azt, hogy a forgatókönyvírók fantáziája nem szárnyalhat, számos külföldi és magyar sorozatbeli példa van arra, hogyan lehet feltámasztani egy elhunyt szereplőt. A Blikk úgy tudja, hogy az idén 20 éves Barátok közt készítői több megoldásban is gondolkodnak. Fodor Zsókával már tárgyalnak a részletekről. A színésznőt is megkereste a lap, ő azonban nem kívánt nyilatkozni.

A Blikk informátora szerint a sorozat 20. évfordulójára több régi, évek óta nem szereplő színész is feltűnhet a Barátok köztben - vajon ki lesz az, R. Kárpáti Péter, Ábrahám Edit, Németh Kristóf, Konta Barbara vagy Juga Veronika?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.