Sport

Ámul az egész világ a magyar rúdtáncos férfin

Emberek ezrei csodálják azt a magyar férfit, aki művészi videóiban a balett és a rúdtánc elemeit ritkaságszámba menően ötvözi.

2018.03.12 17:43ma.hu
hirdetés

Holoda Péter, táncművész mindössze 25 éves volt, amikor megnyerte az Artistic Pole Competition férfi kategóriáját, ma pedig emberek ezrei csodálják. Napról napra egyre népesebb nézőtábornak örvendhet, a legjobb oldalak is lehozták már a videóit. Holoda Péter egyébként táncos, színész és sportoló egy személyben, ugyanis a rúdtánc mindegyik tevékenységből megkövetel bizonyos elemeket. A következő videót pedig mindössze néhány nap leforgása alatt több mint 10 millió ember tekintette meg:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.