Hűség

Szívszorító: négy hónapja várja halott gazdáját a kutya

Hajléktalan gazdáját megkéselték az utcán, nem sokkal később elhunyt a kórházban.

2018.03.09 11:34ma.hu
hirdetés

Négy hónapja nem mozdul egy brazíliai kórház elől a kutya, akinek ott hunyt el a gazdája. A hajléktalan férfit megkéselték az utcán. A kutya rohanva üldözte a szirénázó mentőautót, melyben gazdáját vitték.

A férfi sajnos a kórházban elhunyt. A hűséges eb azóta sem mozdul az ajtó elől, csak akkor megy valamivel távolabb, ha élelmet vagy vizet keres. Egy állatvédő szervezet talált neki új otthont, ám a kutya visszaszökött a kórházhoz.

A kórház dolgozói nagyon megkedvelték, egy ideje már ők etetik, itatják. "Rendkívül szelíd, engedelmes és csendes" - mesélte a kórház igazgatója a Mirror című lapnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.