Tragédia

Itt vannak az első képek a félárván maradt hajdúszoboszlói hármas ikrekről

A hármas ikrek édesanyja még tavaly decemberben halt meg, nem sokkal azt követően, hogy életet adott két kislánynak és egy kisfiúnak.

2018.03.02 20:43ma.hu

„Mira, Léna és Milán jól van. Alig pár hete, hogy kint vannak a kórházból” – írta Facebook-oldalán a Tündértükör Alapítvány.

A hármas ikrek édesanyja még tavaly decemberben halt meg, nem sokkal azt követően, hogy életet adott két kislánynak és egy kisfiúnak. A történtek után a klinika közölte, Letti az úgynevezett HELLP szindróma súlyos vérzéses szövődményébe halt bele. Akkor egy egész ország fogott össze a félárván maradt csöppségekért, rengeteg pénz és egyéb baba-kelengye gyűlt össze a családnak.

Most a Tündértükör Alapítvány jóvoltából az is kiderült, hogy a kicsik esznek, isznak és hatalmasakat alszanak, és nem rég megkapták a kötelező oltások egyikét. Gondozásukban pedig nagyon sokat segít mindkét család is.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.