Kapcsolat

Így néz ki most Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb felesége - képek!

Ernyey Béla és Balaton Dóra az év étterme díjátadóján jelentek meg együtt.

2018.02.21 06:34ma.hu
hirdetés

Ernyey Béla és fiatal felesége, Balaton Dóra is megjelent a Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán a Várkert Bazárban. A színész közösségi oldalára is posztolt az eseményről néhány fotót, amelyeken jól látni, hogy mind a ketten sugároznak a boldogságtól.

Ernyey Béla már 66 éves volt, amikor megismerkedett az akkor még csak 28 éves jogásznővel, nem sokkal később össze is költöztek, majd rá egy évre összeházasodtak. Sok kritikát kapott a szerelmük, de a pár már tíz éve van együtt, és júniusban ünnepli kilencedik házassági évfordulójukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.