Sztárhírek

Így néz ki 52 évesen Cindy Crawford

Boldog születésnapot kívánunk!

2018.02.20 19:30ma.hu

A szupermodell, színésznő, üzletasszony ma szinte sokkal szebb, mint akkor, amikor felfedezték 16 éves korában, ahogy a kukoricaföldeken dolgozott. Szinte azonnal védjegyévé vált az ajka fölött látható anyajegy. Christy Turlingtonnal, Claudia Schifferrel, Linda Evangelistával és Naomi Campbell-lel együtt azon kevés szupermodellek közé sorolják, aki megváltoztatta az 1980-as évek végén és 1990-es évek elején a divatot. 1998. május 29-én hozzáment Rande Gerber-hez, akitől két gyermeke született, fia Presley Walker (1999. július 2.), kislánya Kaia Jordan Gerber (2001. szeptember 3.). Neki magának pedig február 20-án van a születésnapja, Isten éltesse!

Change of scenery 🌴

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés,

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.