Erőszak

Szájbadobták Elton Johnt a saját koncertjén - videó

A sztár szinte sokkot kapott, amit az egyik rajongója telefonnal rögzített.

2018.02.18 08:24ma.hu

Egy igen nagyméretű, komoly tömeggel rendelkező Mardi Gras-nyaklánccal dobták fejbe Elton Johnt a Las Vegas-i Ceasars Palace-ban tartott koncertjén.

Az éppen visszavonulására készülő sztár a Saturday Night’s Alright For Fighting dalt adta elő a tőle megszokott lelkesedéssel, amikor arcon találta az ékszer.

Minden bizonnyal erőteljes dobással küldhették meg, ugyanis megsérült Elton John szája és fogsora is az incidens során. Miközben a zenekar tovább játszott, a sztár megpróbált felocsúdni az őt ért atrocitásból, majd letörölte zsebkendővel az arcát és tovább folytatta a showt.

Mindenesetre látszott rajta, hogy igen megviselte az eset, alig tért magához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.