Tabu

Mutatjuk Magyarország szextérképét

Ebben a magyar városban nézték a legtöbb pornót 2017-ben.

2018.02.02 15:40ma.hu

2017 pornófővárosa Dombóvár – derült ki a legnagyobb hazai szexpartner kereső oldal legutóbbi kutatásából. Tolna megye második legnagyobb városában kerestek ugyanis a legtöbben szexre az interneten a Google adatbázisa szerint a tavalyi év során.

Érdekesség, hogy 2016 nyarán még Mátészalka, 2015-ben pedig Kazincbarcika állt az első helyen, akkoriban Dombóvár még az első tízben sem szerepelt a Szexrandi.hu felmérése szerint. A legnépszerűbb szexuális témájú keresések között 2017-ben leginkább a „69” és a „házastárs szülője” témák iránt nőtt meg az érdeklődés. Dombóvár mögött alig lemaradva a nagykőrösiek végeztek, míg a 2016-os pornófővárosnak kikiáltott Mátészalka tavaly visszacsúszott a harmadik helyre. Budapest ezúttal sincs rajta a legszexéhesebb városok toplistáján.

2017 "pornóvárosai"


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.