A szexrobotoknak nem kell a beleegyezésüket kérni

2045-re szerető robotférjeink és robotfeleségeink lesznek - videó

Mivel a magány jelenleg a legjobban terjedő "népbetegség", nagy piaca lesz.

2018.02.01 19:27ma.hu

2045-re olyan világban élünk majd, ahol új fajok is lesznek az emberek mellett, robotok és kiborgok - szólnak az előrejelzések. Boldog férj vagy éppen feleségként ott lesznek minden háztartásban, akárcsak a szexrobotok is, amelyeknek minden tulajdonságát testre szabhatjuk: mennyire legyen csendes, szégyenlős, vagy éppen szexuálisan túlfűtött.

A bennük lévő mesterséges intelligencia révén abszolút helyettesíteni tudnak emberi élőlényeket, amelynek eredményeként társadalmunk teljesen elszigetelődik.

Hogy miért pont a szexrobotok emelkednek fel? Ha megnézzük az utóbbi időket, hogyan fejlődött a szexjátékszer-piac, egyértelmű...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.