Állati

Bámulatos: két lábbal él az egykori négylábú - videóval!

Elütötte egy autó a kis Yorkie-t, aki a balesetben elvesztette mellső lábait - de a hitét és kitartását nem!

2018.02.01 15:52ma.hu
hirdetés

Csodálatos felvétel kering a közösségi oldalakon az aprócska Yorkie-ról, Noellről, aki azzal vált világhírűvé, hogy két lábbal jár a földön, nem pedig néggyel, mint a legtöbb kutyatársa.

A kis jószág rendkívül jól boldogul a mindennapokban és azok szeint, akik a kezdetektől fogva figyelemmel kísérték sorsát, boldog és kiegyensúlyozott kutyus.

Bár a videó felkerülése után sokan bírálták Noel jelenlegi gazdáját, hogy nem segít neki a lépcsőzésben például, a helyzet az, hogy sokan aprócska termete miatt védenék és gyámolítgatnák az ebet, noha neki erre koránt sincs szüksége. Bár megérdemli a kényeztetést, nem kell túlzásba vinni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.