Gyász

Elhunyt Körtvélyes Éva

Meghalt Körtvélyes Éva, újságíró, lapszerkesztő, blogger, az ELITE magazin, Magyarország első életmód-magazinjának alapítója.

2018.01.30 15:36ma.hu
hirdetés

Hosszan küzdött rákbetegségével, amit első jelentkezésekor még leküzdött, és a mellrák elleni küzdelem élére állt – írja Facebook oldalán a Klubrádió.

2002-ben, Nancy Goodman Brinker amerikai nagykövetasszony kezdeményezésére létrejött Egészség Hídja Összefogás elnökeként, Körtvélyes Éva szervezte a lánchídi un. rózsaszín felvonulásokat, cikkeiben és számos rendezvényen adott biztatást a mellrákkal küzdő nőknek, ezzel segítve a gyógyulásukat. Tavaly év végén ismét jelentkeztek a tumoros betegség tünetei, rövid szenvedés után hétfőn hajnalban halt meg - írják.

Körtvélyes Éva 65 éves volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.